Reparationer
Elektro

Auto-mekaniske reparationer

Hos os klares alt rundt om bilen, ikke kun det elektriske men også serviceeftersyn og klargøring til syn. Alle almindelige reparationer på person- og varevogn udføres samt alle former for vedligeholdelsesarbejde. Røg-gas test af diselbiler (Forureningstest før syn)

Elektro-mekaniske reparationer

Rep. af alle fabrikater el-værktøj og el-værker. Rep. og vikling af el-motorer samt udskiftning af lejer i alle motorer. Rep. af skibsgeneratorer, herunder vikling (220 V, 380 V & 440 V) Rep. af alle slags pumper. Husk vi laver også reparationer af f.eks. køkkenmaskiner. Du kan altid få et tilbud før vi går i gang med en evt. reparation af dit håndværktøj. Et tilbud koster kr. 125,- incl. moms.

Reparation af golfvogne

Vi reparerer alle golfvogne samt sælger batterier til næsten alle fabrikater og mærker. Så kig ind næste gang, der er elektriske problemer med golfvognen.

Auto-elektriske

Elektriske rep. af personvogne, lastvogne, traktorer, landbrugsmaskiner, campingvogne, både og erhvervsfartøjer.  Rep. af el-anlæg, startere, generatorer, viskeranlæg, el-tavler herunder også fremstilling af el-tavler. Montering af alarmer, startspærrer og centrallåse.